Меню
Остання редакція: 10 лютого 2020

Участь у Міжнародній конференції "Polyculures and Permaculture"

Викладачі кафедри захистуІ.С. Кравець та Д.М. Адаменко приймали участь у науково-практичній конференції "Полікультура та пермакультура". Міжнародна конференція з питань сільського господарства на базі біорізноманіття та дизайну сільськогосподарських культур.

Конференція проходила в онлайн режимі:

І.С. Кравець та Д.М Адаменко представляли доповідь «Ріст і розвиток Kernza® в умовах Правобережного Лісостепу України». Робота викликала велике зацікавлення в учасників конференції, так як вона є частиною міжнародного проекту по вирощуванню Kernza® (багаторічна зернова культура) в світі.

В конференції приймали участь науковці з таких країн: США, Польща, Україна, Індія, Іспанія, Великобританія, Мексика, Болгарія, Італія, Угорщина, Бельгія, Греція, Словакія, Ліберія, Пакистан, Латвія, Швейцарія, Албанія, Македонія, Австралія, Бразилія, Хорватія, Південна Африка, Пуерто Ріко, Ізраїль, Норвегія, Ірландія, Данія, Швеція, Нова Зеландія, Німеччина, Канада, Ботсвана, Франція, Панама, Португалія, Росія.

З матеріалами конференції можна ознайомитися за посиланням https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQ5_b3VilwmT6jwOgjYtWlM8zA1nJv56zZ7Tv55a3GQN5xbsC4E-ggT1uOCHHEreABrZtwk3D7VlOyb/pub